Thema: ‘Verlangen om Gods wil te doen’

Koning David roept het uit in Psalm 40:9: ‘Vol vreugde volbreng ik uw wil!’ David was geen volmaakt mens. Toch had God een welgevallen in hem. Voornamelijk omdat David met vreugde Gods wil wilde doen. Dit moedigt ons aan te geloven dat wij, ondanks al onze onvolkomenheden, ook mannen en vrouwen naar Gods hart kunnen worden. Als ons hart er maar op gericht is om zijn wil te doen.

Maar hoe kun je precies weten wat de wil van God is? Eigenlijk is zijn wil begrijpen God zelf begrijpen. Daarom zetten we dit Vrij Zijn Weekend ons hart erop om Gods wil te ontdekken, want: ‘wie de wil van God doet, blijft tot in eeuwigheid’ (1 Johannes 2:17).

Je kunt je pas overgeven aan Gods wil als je ten volle overtuigd bent van Gods grote liefde voor jou en van de absolute betrouwbaarheid van Gods wil voor jouw leven. Dan verlang je ernaar om dagelijks af te stemmen op Gods wil: dé weg naar een zinvol leven, geestelijke gezondheid en adembenemende vrijheid!

Kom met je vrienden naar het Vrij Zijn Weekend op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2016 en ontdek Gods wil voor je leven. Een weekend vol bijbels onderwijs, aanbidding, humor, bemoediging en ontmoeting.

Genezingsdienst
Op vrijdagavond houden we opnieuw een genezingsdienst met Martin Koornstra. De afgelopen weekenden mochten we zien hoe God veel mensen genezen en bevrijd heeft.